A kamo s igračkama?

A kamo s igračkama?

A kamo s igračkama?

Nema tog roditelja koji si barem jednom nije postavio pitanje kamo pohraniti sve te dječje igračke. Sjeti se samo koliko puta si se sama spotakla o neku igračku ili jednostavno nagazila na sićušnu Lego kocku. Bolno, zar ne?

Ili pak si mahnito s ostatkom obitelji spremala igračke s poda jer se pred ulaznim vratima nenajavljeno pojavila rodbina. 

I onda si u takvim situacijama opet držala prodiku djetetu da bi češće trebalo pospremati svoje igračke, iako si znali da nemate osigurano neko mjesto za njihovo skladištenje. No, nakon ovog članka svim spomenutim scenarijima mogao bi konačno doći kraj. Zašto? Zato što ti u nastavku prezentiramo nekoliko mogućnosti za odlaganje igračaka koje su jeftine i lako se koriste.

Vreće za igračke

Vreće za spremanje dječjih igračaka vjerojatno su najpovoljnije rješenje, a na tržištu ih zaista ima prekrasnih! Daš li se u malu potragu za njima, možeš pronaći čvrste, perive i oku ugodne dizajne vreća i za djevojčice, ali i za dječake. Slobodno pogledaj i što ti mi nudimo na web shopu.

Komoda sa šarenim kutijama za odlaganje igračaka

Ako se tvoje dijete voli igrati kockicama, ima puno autića, plišanaca ili voli čitati knjige, komoda sa šarenim kutijama genijalno je mjesto u koje će stati jednostavno – sve! Nama se sviđa što te igračke možete u kutije rasporediti po kategorijama, ali i to da djeca mogu izvlačiti kutije kada se žele igrati sa samo jednom vrstom igračaka, bez rasipanja svih ostalih. Kutije možeš izraditi sama ili ih kupiti gotovo u svakoj trgovini kućnim potrepštinama, a osim boja, lako ćeš moći birati i između pregršt materijala – kartona, plastike ili platna.

Multifunkcionalni namještaj

O multifunkcijskom namještaju već smo pisali kada smo te savjetovali o uređenju dječje sobe. Dakle, ako s partnerom pametno odaberete namještaj za svoje dijete, ne samo što će ga moći koristiti i kad malo poraste, već će vjerojatno dobiti i prostor u koji može skladištiti svoje igračke, a kasnije i školske knjige. Krevet s ladicama najčešći je primjer za to, ali ne i jedini. Prilikom posjete salonu za namještaj, nemoj se ustručavati tražiti savjet prodavača.

Teepee šator

I tako zvani Teepee šator već smo bili spomenuli. Djeca ih toliko vole da su jednostavno poludjela za njima! Vjerujemo da su i tebi simpatični, tim više što te moguće podsjećaju na igre kauboja i Indijanaca iz djetinjstva 😉

Donirajte igračke djeci koja ih nemaju

I za kraj, ako je tvoje dijete preraslo određene igračke, nema smisla trpati ih u ladice ili se po njima spoticati. Donirajte ih radije onima kojima će biti na veselje. Domova za nezbrinutu djecu u Hrvatskoj ima puno. Istraži koji se dom nalazi najbliže vama i dogovori primopredaju.

Ostale ideje za odlaganje igračaka potraži na našem web shopu.

Odgovori