O nama

Kako je lijepo biti dijete i cijeli svijet pretvoriti u jedno veeeliko igralište! 🙂

Bok, ja sam Mateja Hajdinjak, danas sam odrasla osoba i baš poput Tebe, kako su prolazile godine, zaboravljala sam na nestašnost, raizgranost i kreativu. No, nakon nošenja mojih pupoljaka Lucije i Lare koje su se rascvale u prekrasne djevojčice, shvatila sam da život može biti drugačiji – zabavniji, zanimljiviji, emotivniji, radosniji…

Tako sam se jednoga dana odlučila prepustiti njihovoj igri te smo zajedno kreirale njihovo malo carstvo, preslatki prostor po dječjoj mjeri, u kojem moje djevojčice vole boraviti i osjećaju se ugodno. Prilikom traženja dekoracija i namještaja za moje curice, naišla sam na punooo predivnih stvari koje nažalost ne stanu sve u jednu sobu :). I tako sam, kao jedna “obična” mama koja voli lijepe stvarčice za djecu, malo po pomalo, došla na ideju da stvaram carstva i za druge male ljude koja će voljeti u njima provoditi svoje vrijeme!

Tada se rodilo moje “treće dijete” brand Lulaloo, mali slatki online shop u kojem su se našle moje velike ljubavi prema dizajnu, inerijeru, dekoracijama, Ikei i kavi :). Shop vodim samo jednom mišlju – ako nešto ne želimo za vlastitu djecu, nećemo to ni prodavati. Zbog toga su svi proizvodi odabrani sa puno ljubavi kako bi uz njih stvorili najljepše uspomene. Proizvode za web shop biram prema osobnoj procjeni: dovoljno sigurno za dijete, dovoljno zanimljivo da ga potiče na razvoj te prlagođeno kvalitetom (većina predmeta je od ekoloških materijala i boja). Za kreativnost ipak su se pobrinule moje cure. Njima sam prepustila zadnju riječ, jer znate i same, dječja je mašta nepobjediva :).

Naši proizvodi

Naziv tvrtke: LUVALLY d.o.o.
Trgovački sud u Zagrebu (MBS) 081166959
Adresa: Sesvete (Grad Zagreb), Zeleni vijenac 30
VAT: HR72931044630
Članovi uprave: Mateja Hajdinjak
IBAN: HR6023600001102685396 Zagrebačka banka

Temeljni kapital od 20.000,00 kn je uplaćen u cijelosti