Akcija!

Llorens Valeria Balerina 28cm

299,00 kn 199,00 kn

Bok malena djevojčice, ja se zovem Valeria i obožavam plesati. Voljela bih kada bi postale prijateljice i kada bi se baš ti brinula o meni i vodila me sa sobom u šetnje. Ja ti obećavam da ću ti biti najbolja igračka koju ćeš imati i da ćeš me voljeti i kada jednog dana postaneš odrasla žena. Ja ću i tada biti lutka koja će plakati, zvati ‘mama’ i ‘tata’ ali se i smiriti kada mi daš dudu. I znaš što? Ako me budeš pazila, voljela bih upoznati i tvoje dijete jednog dana, jer mene su napravili da trajem generacijama. Veselim se našem susretu i šaljem ti pusu 🙂

Visina: 28cm

 

Podijeli s prijateljima

Opis

Prošlost i sadašnjost ručno rađenih Llorens lutaka

Muñecas Llorens osnovana je 1995. godine u Onilu (Španjolska) od strane Miguela Llorensa. Ali to nije bio početak njegove povijesti. Bilo je to još 1958. kada je njegov djed, Antonio Juan Juan, počeo stvarati umjetničke lutke. Od tada, puno predanosti uspješno je napravilo jedan od najdražih proizvoda na svijetu s velikim prihvaćanjem. Mlada je tvrtka koja je mogla modernizirati i rasti kroz tradiciju u kombinaciji s današnjim razvojem. Ključ je uvijek bio njegovo jedinstveno iskustvo, koje se prenosi s generacije na generaciju. Lutke su potpuno izrađene u Onilu s vrlo pedantnim dizajnom i ekskluzivnom upotrebom vrhunskih materijala.

U Muñecas Llorens, velika pažnja se poduzima kako bi se igračke prilagodile djeci, dobi i potrebama. Razvoj djeteta  uz podršku invalidima bio je i vrlo važan za tvrtku. Llorens su osvojili nagradu “Dizajn za sve” 2010. godine za svoj rad stvorivši posebno prilagođenu lutku za djecu s teškoćama u razvoju.

Muñecas Llorens također je dobila nagradu za izvoz mikro-malim i srednjim poduzetnicima u 2015. godini, od programa Impulsando Pymes u znak priznanja za inovativnost i izvozne kapacitete.

Sada u 21. stoljeću,  Muñecas Llorens nastavlja modernizirati bez gubljenja svog identiteta. Upravo suprotno: to je “lutka” u svakom smislu riječi. Stvaranje novih linija s lutkama u velikom broju različitih veličina s različitim funkcijama, kao i predanost djetinjstvu, osiguravaju budućnost svojih lutki, koje su napravljene “poput onih u prošlom vremenu”, tako da će trajati i biti proslijeđeni od generacije do generacije.

 

Lutke su dizajnirane i ručno napravljene u Španjolskoj.

 

  • Obučena u haljinicu
  • Cipelice također dolaze uz bebu
  • Glava i udovi izrađeni su od mekanog vinila
  • Trup je makeni s punjenjem
  • Visina lutke je 28cm

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Llorens Valeria Balerina 28cm”